Account toevoegen op uw iPhone

In de tijden van het internet en de smartphones is het bijna ondenkbaar om je email niet op je telefoon op te kunnen halen. Echter is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je je e-mailaccount op je iPhone instelt. Hoe je dit doet leggen wij uit in deze stapgewijze handleiding.

Account toevoegen op uw Android telefoon of tablet

In de tijden van het internet en de smartphones is het bijna ondenkbaar om je email niet op je telefoon op te kunnen halen. Echter is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je je e-mailaccount op je Android telefoon of tablet instelt. Hoe je dit doet leggen wij in deze handleiding maar al te graag uit!

Account toevoegen op uw Apple Mac

Wilt u een e-mail account toevoegen aan Mac Mail? Volg dan onderstaande stappen. Via deze handleiding leggen we u uit hoe u een e-mail account configureert in het Mail programma van uw Mac.

Account toevoegen aan uw Gmail

Soms kan het gemakkelijk zijn om het emailverkeer via Gmail te laten lopen. Gmail heeft de functionaliteit om een bestaand emailaccount toe te voegen aan uw account binnen Gmail. Hoe u dit doet leggen we u uit in deze handleiding.

Account toevoegen aan hotmail of outlook

Het kan soms handig zijn om je emails in Hotmail.com te ontvangen en te versturen. Hotmail heeft de functionaliteit om een bestaand email account toe te voegen aan je Microsoft-account. Hoe je dit kunt doen, leggen we je in deze handleiding uit.

Sinds een recente update in Outlook Office 365 kan het toevoegen van een email adres voor problemen zorgen. Dit kan gelukkig opgelost worden met een workaround. In deze handleiding leggen we uit hoe je wel een email adres kunt toevoegen, wanneer Outlook onterecht aangeeft dat de gegevens onjuist zijn.

Account toevoegen aan Thunderbird mail

Naast Microsoft Office Outlook of de standaard mail programma's zoals bijvoorbeeld Mac mail of windows mail, heb je natuurlijk ook nog Mozilla Thunderbird!

Wilt u uw e-mail account toevoegen aan Mozilla Thunderbird? Via deze handleiding leggen we u uit hoe u uw e-mail account configureert in Mozilla Thunderbird.

Check hier uw domeinnaam


NOG EVEN GEDULD AUB: WE ZIJN BEZIG MET ONZE NIEUWE ORDERSYSTEEM!

Als deze gereed is, we verwachten eind augustus, dan verwelkomen wij graag weer nieuwe klanten. Wilt u toch al een pakket bestellen? Stuur dan een e-mail met uw wensen naar mail@simpelstarten.nl.

 

.com .nt .org